Шестокласниците от ОУ”Христо Смирненски”, гр.Ямбол взеха участие в инициативата “Заедно за сигурността на пътя!” на ОДМВР -Ямбол, съвместно с община Ямбол.Учениците преминаха по пешеходните пътеки на едно от най-натоварените кръстовища в града в близост до училището, като с аплодисменти поздравяваха участниците в движението.Отправиха посланието на ОДМВР-Ямбол”Пешеходци и шофьори, да бъдем толерантни и да спазваме правилата на пътя!Взаимното уважение осигурява безопасност на двама ни и пази нашия живот!А животът е с предимство!”
Един по-различен час на класа в 3 а клас на г-жа Нина Георгиева.С нашите гости от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните ,община Ямбол- г-н Боев и
г-жа Иванова, които по увлекателен и интересен начин припомниха на децата как да пазят себе си и другите през лятото.Когато кажем”Ваканция, здравей!” си обещаваме да играем, да се забавляваме, но и да бъдем разумни.Съветите за безопасност са забавно аранжирани в брошурите на комисията.А нашият поздрав към гостите е стихотворението”Аз съм българче”, с което учениците от класа започват всеки учебен ден.

 

 

Да стоплиш някого.С дума, с мисъл, с грижа.И с топъл обяд.За поредна година Областната организация на БЧК – Ямбол реализира проект „Топъл обяд” за 23 ученици от I – VII класове от ОУ“Христо Смирненски“, гр.Ямбол. Обхванатите деца получават топъл обяд през учебна 2020/2021 година. Община Ямбол е партньор по проект „Топъл обяд” .
Нашето сърдечно”Благодаря!” за грижата към социално слабите деца, за обезпечаване на рационално и балансирано хранене през зимните месеци и особено в пандемична обстановка.
Финалните пакети по проекта предоставя обаятелната Гергана Георгиева от БЧК.

 

 

Нови постижения на учениците от ОУ”Христо Смирненски”, гр. Ямбол.Наградите за Великденски рисунки са от Народно читалище”Пробуда-1909″, гр. Ямбол :1-во място за Тодор Георгиев 6 б кл. и 2-ро място за Антоанета Паскалева от 3б кл. Щафетата за най-добър ръководител на нашите малки художници успешно поема г-жа Надя Караманова.

 

 

 

Светли и благословени Великденски празници! Пожелания с рисунките на учениците от ОУ “Христо Смирненски”, гр. Ямбол, художествен ръководител- г-жа Надя Караманова.

 

 

 

Патронен празник на основно училище”Христо Смирненски”,гр. Ямбол.Скъпи гости на нашето тържество са: г-н Волен Дичев – заместник-областен управител, област Ямбол, г-н Енчо Керязов – заместник кмет в община Ямбол,г-жа Анна Грозданова – старши експерт по чужд език и по майчин език в РУО-Ямбол, г-н Митко Филипов – директор на БЧК – Ямбол.Благодарим за засвидетелстваното уважение.

 

 

Честита трета награда на Даниел Йорданов от III клас на конкурса “Моята Кукерландия”, обявен от НЧ “Съгласие – 1862”

 

Безопасност при движението по пътищата – в партньорство с БЧК – Ямбол и с ОДК инициране обучение на група по колоездене.

 

 

С памет и мисъл за 3-ти март. От бъдещето на България

 

 

Баба Марта и учениците от 3 клас

 

Училищният ден мина под знака за възпоменание на 148 годишнината от Гибелта на Апостола на Свободата.
Със стих и песен крехките детски души се докоснаха до величавия образ на националния герой.
Днес небето на България е светло и свободно, озарено от саможертвата и подвига на Васил Левски.
Поклон!

 

Раници-дарение от БЧК-Ямбол за участници в проект “Допълнителни обяви” в партньорство с Община Ямбол.

 

Времето не може да попречи на ентусиазма на господин Атанас Караманов. Засаждане на лавандула в училищния двор с ученици от група за занимания по интереси Приложни изкуства.

 

Участие в национален конкурс “Св. Трифон Зарезан” – нашият художник Стилиан от 5а клас

 

 

Добрият пример “Капачки за бъдеще” – инициатива за ученици на ОУ “Христо Смирненски” – гр.Ямбол

 

 

 

Първи Ноември – Ден на народните будители!

 

Клуб по приложни изкуства .Идея и реализация г-н Атанас Караманов.

 

Впечатляваща демонстрация на работа, изработена от ученици на ПГ “Васил Левски” – гр. Ямбол. Идея и патент инж. Динко Динев. Пиар на събитието г-жа Таня Вълева.

 

Европейска седмица на компютърното програмиране – среща с Георги Николов – ИТ специалист с международни изяви, бивш ученик на ОУ “Христо Смирненски”, гр.Ямбол.

 

Ден на отворените врати в авиобаза Безмер

 

 

Цветен и вълнуващ празник- Началото на учебната 2020-2021 година в ОУ “Христо Смирненски”, гр. Ямбол.Гост на тържеството – господин Димитър Иванов – Областен управител на област Ямбол. На добър час!

  

 

 

 

 

 

  Отборът по хандбал за уч.2019 / 2020 г. вземете участие в ученически игри и за първи път първо място. Ръководители на отбора Коста Стоев и Атанас Божков.

 

 

Общинско първенство по футбол за момчета от Ученически игри, уч.2019 / 2020 г. Завоювано второ място. Ръководители: Коста Стоев и Атанас Божков.

 

 

отборът по хандбал-момчета, 5-7 кл. с ръководител Коста Стоев

 

 

II място за отборът по хандбал- ръководител Коста Стоев

Търговия по случай 19 февруари- Обучение на Васил Лева на група “Художествено слово ” с ръководител Калинка Ганева по   Проект  BG05М20Р001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаването на мотивацията им за работа ТВОЯТ ЧАС ) – урок 2017/2018 г.

ЦИФРОВА КАМЕРА ОЛИМП

ЦИФРОВА КАМЕРА ОЛИМП

поздравителен адрес

 

 

„Тържество за трети март пред градската общественост“ на група „Художествено слово“   с ръководител Калинка Ганева, ЗД   Проект  BG05M20R001-2.004-0004 „Разработване на възможности за ученици и повишаване на мотивацията им за ученици чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС) – урок 2017/2018 г.

 

 

Участие в Детски празник “Аз съм кукерче”, който е част от Международен маскараден фестивал “Кукерландия” на 23.02.2018 г. за ученици от 2, 3, 4 и 5 кл. на ОУ “Христо Смирненски” с ръководители Петя Петрова и Нина Георгиева

уч 2016/2017 г.- отборът по футбол и по хандбал с купите за Първо място

Голмайсторите